HITTA NÅLEN I HÖSTACKEN

Varför lyckas konkurrenten tillverka en stålrörsstol billigare än vi? En enkel fråga som krävde massor av detektivarbete för att få ett svar. Trots att vi först inte fick tillträde till den amerikanskägda fabriken, kunde vi slutligen konstatera att en cykeltillverkare, som var expert på att bocka rör var nyckeln till det låga priset.

FÄRDIG PRODUKT TILL DIN DÖRR

Du har en idé om vilken produkt eller detalj du vill ha. Efter att ha kontaktat oss kan du lugnt luta dig tillbaka och låta oss ta hand om resten. Vi hittar leverantören, skickar prover, tar hand om kvalitetssäkring, laboratorie- tester och licensavtal. Om du vill, ansvarar vi även för spedition, frakt, tull och inrikes- tjänster. Din produkt levereras till överens- kommet pris och kvalitet - direkt till din dörr.

 

ALLTID PÅ PLATS

Även för dig som har stor erfarenhet av marknaden kan det vara skönt att ha lokal representation. Då räcker det med att få hjälp med produktionsuppföljning, frakter, dokumenthantering och tullfrågor.

AVTAL MÅSTE FÖLJAS UPP

Ett Stockholmsbaserat datorföretag låter oss övervaka alla leveranser av datorterminaler från deras underleverantör. Dessutom ansvarar vi för all logistik kring leveranserna till Sverige. Ett smidigt sätt att försäkra sig om att verkligen få det man slutit avtal om.

EFFEKTIVA LEVERANTÖRSBESÖK

Låt oss ta hand om allt från tidsbokning till tolkning och hämtning vid flygplatsen. Då kan du fokusera på att gör bra affärer.